3 de maig del 2018

Escalfem motors per al Sarau de Festa Major (12 de maig)

La Festa Major 2018 ja és ben a prop, i el Sarau no faltarà a la seva cita anual amb la nostra Festa Gran! El proper dissabte 12 de maig hem preparat un munt d'activitats per a gaudir en família.

Al matí, el Club d'Escacs Peona i Peó traurà els taulers a la plaça en el seu tradicional Matí d'Escacs. Cap al migdia, el grup Corrandes són corrandes ens portaran les seves danses d'arrel tradicional. I si no les sabeu ballar, no us preocupeu! Un animador del grup us ensenyarà les passes perquè pugueu seguir el ritme sense cap entrebanc! Mentre recuperem forces amb el Vermut Popular, farem la rifa d'un lot de productes artesans

Al migdia, quin millor pla que fer passar la gana tots plegats a la Plaça, al nostre Dinar Compartit? Només cal que porteu el dinar, els plats, els coberts i la gana, nosaltres posem les taules i les cadires!

Començarem la tarda amb una nova edició del ja clàssic Concurs de Pastissos, on el nostre jurat valorarà no només el sabor dels vostres pastissos sinó també la seva originalitat, la presentació, i la vostra habilitat per combinar els ingredients. Si hi voleu participar, no cal inscripció prèvia. Només cal que vingueu amb el vostre pastís abans de les 5 de la tarda (us preguem puntualitat). Ah! I el guanyador del concurs s'endurà, a banda del reconeixement dels assistents, un gran premi sorpresa!

Una gran Xocolatada, acompanyada dels pastissos participants en el concurs, donarà pas a l'espectacle "Sol i fa plou" a càrrec de la Companyia Sabanni

I com sempre, durant tot el dia hi haurà a la Plaça les parades de la Fira d'Artesania i Productes Naturals.

Us hi esperem a tots!